M-Tours ook op Facebook

Facebook link 

 

 

 

Ervaring nodig ?

Er wordt van je verwacht dat je een goede motorrijervaring hebt. Een hele vakantie op de motor is zonder ruime ervaring nog wat teveel gevraagd en je hebt dan minder plezier. Maar motorrijders met ervaring  kunnen weer smullen van kleine kronkelige weggetjes en al zijn de passen in Schotland niet hoog: spectaculair zijn ze wel.

Er is altijd een mooie en interessante aanrij- en terugrijroute voorhanden, die weliswaar over wat grotere wegen zal leiden en waarschijnlijk ook eerst een stuk snelweg zal nemen, maar ook die routes worden afgewisseld door kleine weggetjes, die naar onverwachte stukjes landschap leiden.

De reis naar Schotland heeft uiteraard geen aanrij- en terugrijroute, want je hoeft je alleen maar te melden bij de ferry in IJmuiden en de eerste route begint direct in Newcastle. Wanneer we weer terug keren naar Holland komen we 's morgens aan en rijden we weer huiswaarts.