M-Tours ook op Facebook

Facebook link 

 

 

 

Schotland, de tour

 

We zijn al weer even terug van onze reis naar Schotland en waarschijnlijk al weer aan het werk, thuis of elders.

Ik had zonder meer verwacht dat Schotland een mooi land zou zijn, iedereen die er geweest is komt tenslotte heel enthousiast thuis. Maar het overtrof mijn verwachtingen zeker. Dat kwam natuurlijk ook omdat we al met al toch goed weer hadden. Jammer natuurlijk van de dagen dat het wel regende, maar zoveel waren het er gelukkig niet.

Het links rijden gaf totaal geen problemen en hoewel het wegdek bepaald niet overal goed was, over het algemeen viel het me erg mee.

De overal aanwezige heidevelden en de vooral op de eilanden groeiende oranjekleurige Montbretia's gaven ook een vrolijke noot aan het landschap.

Maar het totale landschap met de vele meren, smalle weggetjes, grote bossen en lieflijke natuurstenen huisjes maken dit land heel uniek.

Het was leuk om 's avonds de verschillende verhalen te horen. Iedereen had wat anders meegemaakt of gezien onderweg. Vooral de Highlanders, die koeien met lange haren waren een onderwerp van gesprek. Uiteindelijk kon iedereen we mooie foto's van maken.

 

 

Over foto's gesproken: waar blijven jullie foto's??  Stuur ze me alsjeblieft als aanvulling op de foto's die al op de site te zien zijn. Het is ook leuk als jullie een berichtje in het gastenboek zetten.

Voor mij was het de eerste reis op de motor weer na twee jaar "onthouding". Ik was blij dat het me toch is gelukt weer te rijden, al was het af en toe wel pijnlijk. Maar dat had ik er graag voor over.

Helaas is de val van Agnes toch niet zo goed gegaan als ze zelf dacht: ze heeft wel degelijk haar pols gebroken en zit al sinds zondag in het gips. Het was voor haar niet de eerste keer dat ze haar pols brak, dus ze weet ook dat het snel weer goed komt gelukkig. Maar de tijd in het gips is onvermijdelijk natuurlijk. Jammer, hoor! Ze had ook wel heel erg pech.

Wie haar een beterschapkaartje wil sturen: haar adres is Agnes Ooink, Acaciastraat 3, 7497 MD in Bentelo.

 

 

Ik ben al weer bezig met het bedenken van volgende reizen. Wie wil waar naar toe?  Van sommige mensen weet ik dat al, maar ik zou graag nog wat meer reactie willen. Laat dus even wat van je horen.

Ik wens jullie een heel goed naseizoen toe met mooie en kleurrijke herfstdagen.

 

Hartelijke groeten,

Marja